Osu,

De laatste weken van 2018 staan alweer voor de deur en dat betekent dat Team Doragon toch ook vakantie zal gaan houden.

Terugblik op 2018:

Resumerend hebben we een jaar gehad met ups en downs maar we hebben toch weer een super kamp afgeleverd en veel contacten gemaakt in binnen en buitenland.

Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet en de aandacht en passie die men getoond heeft. Net als alle jaren zien we dat wij een zeer hoge standaard hanteren en dat onze mensen er zeker van willen zijn dat ze als ze al op gaan dat ze ook zonder twijfel slagen. Zoals wij al jaren het besef kweken dat men examen doet voor zichzelf en dat men het uithangbord is van onze dojo wordt bevestigd als mensen dan ook zelf bepalen dat men er niet klaar voor is. Dit voor mij is het tonen van respect naar onze dojo dat men geen slechte kata’s of een ondermaatse prestatie wil leveren.

Nogmaals bedankt voor wat jullie doen en hoe jullie de dojo helpen; met het Kamp, de sponsoring, de katatrainingen enz. Wij zijn trots op jullie en onze dojo, Osu.

Voor volgend jaar:

Het ledenaantal is helaas al een aantal jaren mager en ook daarin wil ik samen met jullie een nieuwe weg inslaan. Sensei Vanessa en Ik hebben met wat hulp door de jaren heen de kar getrokken en ik denk dat wij meer een gezamenlijke aanpak moeten gaan hanteren. Ik vraag jullie dan ook om samen volgend jaar de focus te leggen op het werven van nieuwe leden.

Het volgende kamp van Team Doragon is ook al gereserveerd en wordt gehouden in 2020 31 januari en 1 en 2 februari. Dat geeft ons mooi de tijd om het hele jaar bezig te gaan met ons ledenaantal.

Het zou ook mooi zijn als we als dojo wat meer op internationale kampen komen, natuurlijk is dat altijd kosten technisch wat lastig maar als het mogelijk is dan zou ik het zeker willen adviseren.

Dus aanstaande woensdag 19 december is de laatste les van het jaar en dan hebben wij kerst / nieuwjaarsvakantie, we beginnen dan weer op maandag 7 januari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.